HTML

látogató számláló

Friss kommentok

  • Ziebi: Szia, most találtam a blogra, és nagyon mosolygok, mintha mi lennénk pepitában. Nálunk: biológus, ... (2013.08.18. 20:15) az amerikaiak KEDVESEK
  • M+M: molly: Szia Ditke, köszönöm a tanácsot, ha lehet és adsz egy e-mail címet, kérdeznék még pár dolgot, ha... (2011.09.21. 00:04) extrém időjárás vol. 3.
  • isolde: Ó, én is nagyon szeretem őket, Amszterdamban voltam pár éve koncerten, nagyon jók élőben (is). (2011.06.25. 19:22) The sprawl
  • Zs. Orsi: beirtam az alberletkeresest a blogomba. ha van idod nezd meg. hatha segit nektek is a jovoben... ... (2011.06.12. 19:06) Feljegyzések az Old Spanish Trail-ről
  • Hella1975: A throw-val már itt a UK-ben is találkoztam. :) (2011.04.30. 22:57) Furcsa amerikai nyelv c. rovatunk

Linkblog

2011.06.01. 18:24 M+M: molly

extrém időjárás vol. 3.

Hát igen, Magyarországnak azért sok előnye van a Túró Rudin kívül is, nagyon jó helyen van például és nagyrészt elkerülik a kellemetlen időjárási jelenségek.

Azért vagyok most ilyen szentimentális, mert ma kezdődött itt a hurrikán szezon, ami állítólag idén keményebb lesz, mint egyébként (körülbelül tíz hurrikán jósolnak, ebből három-hat nagyon csúnya lesz) és igazából fogalmunk sincs, hogy mennyire kell komolyan venni a javaslatokat - hogy legyen pl nagyon szofisztikált túlélő csomagunk. Két gyerekkel és egy macskával valószínűleg érdemes mindenre felkészültnek lenni, hiszen 2008-ban Ike már letarolta a tőlünk nagyjából hatvan kilométerre lévő Galvestont.

Azt hiszem indulok is konzerveket, meg nagy gallon vizeket venni.  

2 komment

Címkék: időjárás amerikai város furcsaságok izgalom


A bejegyzés trackback címe:

https://houstory.blog.hu/api/trackback/id/tr12949463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bodnarcsalad 2011.09.17. 21:58:21

Szia!

Bocs, hogy ide, de a masik blogod nem kommentelheto, es kerdezted az ikrek itatasat, gondoltam talan itt is olvasod...
Szoval nekem ikreim vannak es sokmindennel kuzdottunk mi is. Sokszor bejott, hogy amit nem szerettek azt hagytuk egy idore, aztan ha egy het mulva ujra probalkoztunk akkor mar elfelejtettek hogy nem szeretik es siman csinaltak :)
A masik, hogy poharazni a furdokadban tanultak. Fogtunk egy muanyag poharat aminek mindket oldalon van fule (ezt konnyu megfogni) es a kezebe adtuk mikozben furdott. A furdovizbe ne tegyel semmi sampont mert elofordulhat, hogy abbol is isznak :)
Szoval pohar a kezbe meg egy uveg asvanyviz nalad. Ontesz egy kis vizet a poharaba, aztan vagy megissza vagy kionti (ezert a furdokad, nem kap az ember agybajt hogy kipocsoljak a vizet) , ne eroltesd, csak mutasd neki, hogy mit varsz tole, neha tedd a szajahoz a poharat, ha iszik dicserd meg, ha nem, majd holnap ujra probalkoztok.
Nalunk bevalt.
Raadasul ha az egyk megtanulja, ha szerencsed van ragados es a masik utanozza.
(A disznosagokat is... :-) )
Sok sikert es kitartast, lesz amiben jobb lesz kesobb :)
(Meg egy csomo amiben szarabb, de ezzel mostnem idegesitelek :-) )

Udv,

Ditke

M+M: molly 2011.09.21. 00:04:37

Szia Ditke,

köszönöm a tanácsot, ha lehet és adsz egy e-mail címet, kérdeznék még pár dolgot, ha nem gond. az én e-mail címem egyébként: mollyblm@gmail.com, ha kommentelnél és nem tudsz, ide írhatsz nyugodtan. Köszi,

Molly
süti beállítások módosítása